Laat je meevoeren door zang en beweging.

Koningin van Brabant is Brechtje Verboven. De naam staat voor mij voor de koning(in) die je van binnen bent. Trots op jezelf. Vol kracht en zelfvertrouwen. Brabant, het bourgondische, staat voor mij voor voor jezelf zorgen, van binnen en van buiten.

Bij Koningin van Brabant kun je workshops volgen op het gebied van stem en zang. Mijn streven is om je mee te nemen door de passie voor mijn vak en je met een mooie beleving naar huis te laten gaan. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

Kijk bij workshops naar wat er zoal aangeboden wordt. Wil je regelmatig zingen? Kijk dan hier voor de Circlesongsessie en het Soul- en Gospelkoor Higher Ground. Wil je met jouw koor eens circlesong of gospel zingen? Neem contact op voor de prijs van een gastles.

De laatste tijd heb ik steeds meer aanvragen van bedrijven die een workshop circlesong of stembeleving willen. Neem contact op als je interesse hebt.

Je kunt je inschrijven voor een open sessie of repetitie(kijk bij de workshop kalender voor de data) of een workshop voor een groep bestellen op een gewenste datum. De workshops worden gehouden op een locatie naar keuze of bij kleine groepen(tot 8 personen) kan dat ook in de Jan Sluytersstraat. De repetities van het koor zijn in de Brede Bossche school Zuid en de circlesongsessies zijn in ‘s-Hertogenbosch Oost, in de Jan Sluytersstraat, nummer 17.