Workshops die je in vervoering brengen

Koningin van Brabant is Brechtje Verboven. De naam staat voor mij voor de koning(in) die je van binnen bent. Trots op jezelf. Vol kracht en zelfvertrouwen. Brabant, het bourgondische, staat voor mij voor voor jezelf zorgen, van binnen en van buiten.

Bij Koningin van Brabant kun je workshops volgen op het gebied van stem en zang en persoonlijke ontwikkeling. Ons streven is om je mee te nemen door de passie voor ons vak en je met een mooie beleving naar huis te laten gaan. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

Zoals het een echte hofhouding betaamd wordt je verwend met versgemalen koffie, bijzondere thee en iets lekkers.

Kijk bij workshops naar wat er zoal aangeboden wordt. Wil je regelmatig zingen? Kijk dan hier voor het Circlesongkoor en het Soul- en Gospelkoor. Wil je met jou koor eens circlesong of gospel zingen? Neem contact op voor de prijs van een gastles.

Je kunt je inschrijven voor een open workshop of repetitie(kijk bij de workshop kalender voor de data) of een workshop voor een groep bestellen op een gewenste datum. De workshops en repetities worden gehouden op deze locatie dicht bij het centraal station van ‘s-Hertogenbosch of op jouw locatie. Koningin van Brabant is per 1 juli verhuisd naar de Hervensebaan 1, tegenover station Den Bosch Oost.