Laat je meevoeren door zang en beweging.

Koningin van Brabant is Brechtje Verboven. De naam staat voor mij voor de koning(in) die je van binnen bent. Trots op jezelf. Vol kracht en zelfvertrouwen. Brabant, het bourgondische, staat voor mij voor voor jezelf zorgen, van binnen en van buiten. Kom zingen en voel je Koning(in)!

Bij Koningin van Brabant kun je workshops volgen op het gebied van stem en zang. Mijn streven is om je mee te nemen door de passie voor mijn vak en je met een mooie beleving naar huis te laten gaan. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

De laatste tijd heb ik steeds meer aanvragen van bedrijven die een workshop circlesong of gospel willen. Je kunt me boeken voor een kwartier tot 2 uur, van 4 deelnemers tot een heel stadion. Neem contact op als je interesse hebt.

Kijk bij workshops naar wat er zoal aangeboden wordt. Wil je regelmatig zingen? Kijk dan hier voor de Circlesongsessie en het Soul- en Gospelkoor Higher Ground. Wil je met jouw koor eens circlesong of gospel zingen? Neem contact op voor de prijs van een gastles.

Je kunt je inschrijven voor een open sessie of repetitie(kijk bij de workshop kalender voor de data) of een workshop voor een groep bestellen op een gewenste datum. De workshops worden gehouden op een locatie naar keuze of bij kleine groepen(tot 8 personen) kan dat ook in de Jan Sluytersstraat. De repetities van het koor zijn in de Brede Bossche school Zuid en de circlesongsessies zijn in ‘s-Hertogenbosch Oost, in de Jan Sluytersstraat, nummer 17.

Reviews

Anka(soul- en gospelworkshop): Ik heb een prachtige middag gehad ter ere van mijn 50e verjaardag. Jouw kundige en rustige stijl van leidinggeven sprak mij aan. Je kunt een heel fijne en mooie sfeer creƫren, waardoor het zingen nog meer tot ontspanning leidt.

Kijk hier voor meer Reviews
of vul zelf je review in.

Sandra(circlesongworkshop): Tijdens onze teamdag van VMBO het Hooghuis een hele leuke circlesong sessie gehad met Brechtje. Daar was wel enige moed en durf voor nodig van sommigen onder ons! Mooi is het als je ziet wat het met een ieder doet. We werden beloond met een mooi Afrikaans lied waarin we mochten improviseren. Dank je wel Brechtje voor je inspiratie!

Petra(circlesongsessie): Ik vond het leuk om de circlesong te ervaren en heb genoten van jouw energie en expertise.