Piramidewater

bosnie-piramides-visoko

In april/ mei 2017 ben ik bij de Piramides van Visoko in Bosniƫ geweest en heb ik de energie mogen ervaren van een volk dat 30.000 jaar geleden leefde en heel ver was in heling en spiritualiteit.
Nog maar 20 jaar geleden zijn deze piramides ontdekt en een hele tijd werd informatie tegengehouden en niet geloofd.

Onder 1 van de piramides zijn gangen en kamers ontdekt die zo’n hoge boviswaarde* hebben dat mensen ernaartoe komen om te genezen**. Onder die gangen en kamers is een waterader ontdekt. Dat water heeft ook een hoge boviswaarde* zodat je ook dat kan gebruiken voor preventieve gezondheid en genezing.

Omdat ik al jaren eczeem heb ben ik het water gaan drinken; niet puur maar 30 ml per liter water op aanraden van John Breukels. Had er niet veel hoop op want heb al van alles alternatief geprobeerd. Wat schetst mijn verbazing? Het eczeem verdween langzaam en is nu na 3 maanden helemaal weg. Niet alleen mijn eczeem verdwijnt; ik merk dat ik meer energie heb en dat ik gevoeliger ben voor bepaalde zaken.

Zo ben ik meer in contact met de natuur; als ik door een bos loop lijkt het net of ik niet hoef te kijken waar ik loop, dat gaat vanzelf. Reiki heb ik nooit geleerd, maar ik merkte wel dat er iets gebeurde als ik mijn hand op een plek legde waar iemand pijn had. Dat gevoel van genezen door mijn handen is veel sterker geworden sinds ik Piramidewater drink. Vanwege mijn hooggevoeligheid ga ik wel leren om me meer af te schermen of zo in mijn kracht te staan dat ik wat binnenkomt kan gebruiken om nog krachtiger te worden.

Omdat ik wil weten wat er gebeurt als ik stop met het drinken van het Piramidewater heb ik dat gedaan. Het eczeem is terug gekomen. Ik ga het snel weer bestellen en bekijken of het weer gaat werken.
En ik heb besloten om anderen ook de kans te geven om het Piramidewater te gebruiken en ga vanaf september 2019 het via deze site verkopen.

*) Boviswaarde
In 1936 vroeg de Franse regering Meneer Bovis te onderzoeken waarom bepaald voedsel gezonder is dan ander voedsel. Hij heeft ontdekt dat al het voedsel(en eigenlijk alles op aarde) een bepaalde energiewaarde heeft dat we Boviswaarden zijn gaan noemen.

**) Ravnetunnel Visoko
In de zogenaamde healingchamber in de Ravnetunnel richting de Piramide van de zon in Visoko is niet alleen de Boviswaarde heel hoog maar zijn er ook veel negatieve ionen in de lucht. Vergelijkbaar met de lucht in de bergen waar mensen ook naar toe komen om te genezen maar dan 2 keer zoveel! De temperatuur van de gangen is constant, 11 graden.