Soul- en gospelkoor Higher Ground

  • Repetitie is op donderdag 1 keer in de 2 weken
  • Repetitieduur: 2 uur
  • Personen: we zijn nu met 15(max 20 als het weer kan)
  • € 7,50 per repetitie, betaling per 3 maanden.

Doe mee aan het Soul- en gospelkoor Higher Ground! 1 keer in de 2 weken studeren we soul- en gospelnummers in. Voorbeelden zijn Lean on me, Father’s house, Go like Elijah, This little light of mine, Oh happy day en Mary, don’t you weep.

We beginnen met een opwarming voor je lijf , waarbij we gebruik maken van een geleide meditatie zoals hier. Daarna warmen we de stem op, met specifieke aanwijzingen hoe je soul– en gospel kan zingen en gaan  met behulp van een pianist de nummers instuderen. We werken niet met bladmuziek, de dirigente zingt de partijen in die je thuis kunt oefenen. Klik hier voor een voorbeeld.

Ons koor zoekt versterking, maar op dit moment kun je nog niet meedoen vanwege optredens die eraan komen. Stuur alvast een bericht om je aan te melden voor een gratis proefrepetitie in januari 2022.

Het koor repeteert op de donderdagavond één keer in de twee weken vanaf 20:00 uur. We repeteren in de Wilibrordkerk in de Maaspoort in Den Bosch. Optreden doen we 3 keer per jaar. Kijk ook op onze Facebookpagina
Elke 6 repetities krijg je een factuur toegestuurd. Opzeggen een week voor de nieuwe factuur*.

Openbare optredens 2021:
12 december om 15:00 uur bij kinderboerderij de Oosterhoeve in ‘s-Hertogenbosch.

Het Soul- en Gospelkoor wordt geleid door Brechtje Verboven, Pianist is Jos Ende

* Voorwaarden deelname aan het Soul- en Gospelkoor:

  • Opzeggen 1 week voor de volgende factuur.
  • Het betreden van zowel de locatie als de repetitie is geheel op eigen risico. Zowel Koningin van Brabant en Brechtje Verboven kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letselschade of schade aan derden.
  • Meedoen met het koor is persoonlijk. Bij langdurig ziekte kan de workshopnemer een vervanger zoeken.
  • Belangrijkste voorwaarde: plezier hebben in zingen!