Soul en gospel

Let your light shine!

Gospel2  Gospel1  Gospel6

Leer in 1 middag één of meerdere gospel- en/of soulnummers zingen. Voorbeelden zijn Wade in the water, Mary, don’t you weep, This little light of mine, Oh Happy day, Lean on me. We beginnen met een opwarming voor lijf en stem en gaan daarna (met behulp van een pianist of gitarist of acapella) de nummers instuderen.

  • Gospel en soulmuziek geeft de groep energie en saamhorigheid.
  • Het haalt spanning en stress weg.
  • Het kan zomaar zijn dat je in je enthousiasme gaat improviseren!

Prijs: € 19,00 zonder pianist/ gitarist, € 29,00 met pianist/ gitarist tot 8 personen, daarboven in overleg. Minder personen is ook mogelijk, je betaald dan de prijs voor 6 personen.
Neem contact met mij op dan kunnen we overleggen welke datum ons allebei schikt. De workshop is uitermate geschikt voor een teamuitje, vriendinnen- of familiedag, vrijgezellenparty of welk groepsuitje dan ook. Alleen soul of alleen gospel mogelijk.

Niveau is niet belangrijk, ik neem je mee in de wereld van de gospel en soul en als er een paar mensen in de groep zijn met zangervaring kunnen we iedereen erin meenemen.

 

Deze workshop wordt verzorgd door Brechtje Verboven, eventueel met medewerking van Jos Ende(pianist) of Abu Saebu(gitarist)

Brechtje Verboven

Zangles vond ik al erg leuk om te geven. Twee jaar geleden kwamen er steeds meer groepen die les wilden hebben van mij. Dat vond ik zo leuk om te doen dat ik workshops heb ontwikkeld met muziek waar ik zelf ook heel blij van wordt!
Mijn achtergrond is jazz, wereldmuziek(waaronder tango), soul, blues en pop.
Verder treed ik op met het trio TangoArte.