Soul en gospel

Let your light shine!

Gospel2  Gospel1  Gospel6

Leer in 1 middag één of meerdere gospel- en/of soulnummers zingen. Voorbeelden zijn Wade in the water, Mary, don’t you weep, This little light of mine, Oh Happy day, Lean on me. We beginnen met een opwarming voor lijf en stem en gaan daarna (met behulp van een pianist of gitarist of acapella) de nummers instuderen.

  • Gospel en soulmuziek geeft de groep energie en saamhorigheid.
  • Het haalt spanning en stress weg.
  • Het kan zomaar zijn dat je in je enthousiasme gaat improviseren!

Prijs: € 19,00 zonder pianist/ gitarist, € 29,00 met pianist/ gitarist 4 tot 8 personen, daarboven in overleg. Minder personen is ook mogelijk, je betaald dan de prijs voor 4 personen.
Neem contact met mij op dan kunnen we overleggen welke datum ons allebei schikt. De workshop is uitermate geschikt voor een teamuitje, vriendinnen- of familiedag, vrijgezellenparty of welk groepsuitje dan ook. Alleen soul of alleen gospel mogelijk.

Niveau is niet belangrijk, ik neem je mee in de wereld van de gospel en soul en als er een paar mensen in de groep zijn met zangervaring kunnen we iedereen erin meenemen.

Het is nu mogelijk om een workshop te volgen tot 6 mensen binnen in Den Bosch Oost met een ionisator. Vanaf 6 personen 1,5 meter afstand buiten op een open plek in een bos in ‘s-Hertogenbosch Oost. Buiten hebben we minder last van besmetting door aerosolen. Binnen kunnen we terecht in de de Paap in de binnenstad of in Den Bosch West(extra kosten vanwege huur) Bel 0626062256 voor informatie of vul het formulier in.

 

 

Deze workshop wordt verzorgd door Brechtje Verboven, eventueel met medewerking van Jos Ende(pianist) of Abu Saebu(gitarist)

Brechtje Verboven

Zangles vond ik al erg leuk om te geven. In 2014 kwamen er steeds meer groepen die les wilden hebben van mij. Dat vond ik zo leuk om te doen dat ik workshops heb ontwikkeld met muziek waar ik zelf ook heel blij van wordt!
Mijn achtergrond is jazz, wereldmuziek(waaronder tango), soul, blues en pop.
Verder treed ik op met het trio TangoArte.