Zangles

Brechtje Verboven geeft zangles in de Jan Sluytersstraat in ‘s-Hertogenbosch. Specialisatie: Wereldmuziek, Soul en Gospel.

Vooral klankgeorienteerd zingen(leren zingen door te luisteren wat er gebeurt in de ruimte en niet wat er gebeurt met jou) bracht mij zoveel dat ik daar veel mee werk en daar heb ik ook mijn eigen manier van lesgeven in gevonden. Als je les hebt bij mij merk je behalve dat je gemakkelijker gaat zingen ook dat je houding verbetert, je beter kan ademen en dat je hoofd leger word. En nog belangrijker: dat je minder schroom/aarzeling krijgt om te zingen!

Tijdens de zangles werken we aan stemvorming, ritme en interpretatie. We kijken naar techniek als het nodig is, maar ook naar het gevoel en de passie in een lied. Opwarmen doen we ook met klankgeoriënteerd zingen.

Ik heb ervaring in allerlei soorten wereldmuziek, Spaans, Frans, Balkan, Surinaams, Antilliaans, Zuid-Amerikaans, American Indian en ook in soul, gospel en jazz.

De kosten zijn €35,- per uur, half uur(starttarief 20 euro) of drie kwartier is ook mogelijk. Voor studenten en minderbedeelden heb ik een gereduceerd tarief, mail me voor meer informatie.

Geef je op voor een proefles van drie kwartier, mail naar hofhouding@koninginvanbrabant of bel/sms/signal/telegram naar 0626062256 voor een afspraak. Een proefles kost 10 euro.