Nieuws

  • Ik geef steeds meer workshops Circlesong bij bedrijven en workshops stemvorming bij Lagere scholen. Heb je interesse stuur dan een mail naar hofhouding@koninginvanbrabant.nl.
  • 19 december 2018 hebben we een optreden met het Soul- en Gospelkoor Higher Ground . Met 10 leden kunnen we nog steeds groeien, dus kom gerust kijken en meedoen. Je hoeft niet goed te kunnen zingen, je krijgt zangles. Ook hoef je geen bladmuziek te kunnen lezen, je leert de verschillende stemmen door te luisteren naar opnames thuis. Is deze muziek jouw passie stuur dan een mail naar hofhouding@koninginvanbrabant.nl of bel of sms naar 0626062256.
  • Laatst werd ik gevraagd voor een gospelworkshop op een lagere school. Ik leerde de leerlingen van 6 klassen een gospellied in 30 minuten. En dat ging heel goed! Het lukte zelfs om de middenbouw(6 t/m 8 jaar) tweestemmig te laten zingen.
  • Ben je op zoek naar een soul- en gospelkoor of naar een workshop circlesong? In de agenda staan de datums van open repetities en workshops.