Nieuwsbrief 12-5-2016

Luister naar je lichaam! Dat wordt altijd gezegd als je niet genoeg uitrust als je ziek bent. Maar je lichaam kan je nog veel meer zeggen dan wanneer je rust moet nemen. Daarvoor moet je leren je lichaam te voelen.
In de workshop ‘Ontdek jouw innerlijke koningin’ van Chantal Clarijs-Geuze krijg je meer contact met je lichaam. Je kunt die op 4 juni nog voor de kortingsprijs van €59,- volgen.

Heren: deze workshop is ook heel geschikt voor jullie! Wat je in de verbale communicatie vaak niet voor elkaar krijgt tussen mannen en vrouwen lukt in de non-verbale communicatie wel als je maar weet hoe je moet verbinden en dat leer je o.a in de Tango. Lees verder hieronder.

Heb je behoefte om met je bedrijf eens iets heel anders te doen dan klompengolf of een stadsspel? Stel dan eens voor om een zangworkshop te doen bij Koningin van Brabant. Ja, maar niet iedereen kan zingen hoor ik je zeggen. Dat hoeft ook niet! Jullie zullen merken dat er door de opdrachten op een speelse manier stiekem toch iets gebeurt in de ruimte.

Ontdek je innerlijke Koning(in)

Laat de Tango jou leiden

zaterdag 4 juni van 13 tot 17 uur heb je nog de kans om de workshop Ontdek jouw innerlijke Koning(in) te volgen voor €59,- in plaats van €75,-!

Daarbij krijg je ook nog gratis het 16 pagina’s tellende ‘Puur voor jou’ boekje met waardevolle achtergrondinformatie over wat er tijdens de workshop is verteld ter waarde van €10. Dat is in totaal een korting van €26.

*Wil jij bewuster voelen en waarnemen?
*Verbinding maken met je hart en je lichaam?
*Ervaren hoe je verbinding kunt maken met een ander en de ruimte om je heen?
*Wil je weten hoe vasthouden en loslaten werkt voor jou?
Dan is deze workshop wat voor jou!

Wat anderen zeggen over de workshop:
Een dag waar je op een leuke en speelse manier bezig kunt zijn met luisteren naar je lichaam. Heel concreet, down to earth en zeker niet zweverig! – Richard

Een heerlijke tijd gehad waarin je verbinding maakt met je eigen energie om vervolgens deze energie te behouden in contact met anderen, waardoor het gaat stromen en je helemaal in het nu kunt zijn. Een tintelende energie die ervoor heeft gezorgd dat ik nu spierpijn heb. Waar? In mijn kaken…van de grote SMILE op mijn gezicht de hele tijd! – Heleen​

Wil je deze workshop doen maar kan je niet zaterdag, neem contact met me op, dan kijken we met jou wat de volgende datum wordt.
Lees verder en/of schrijf je in

Zangworkshops

Een zangworkshop is heel geschikt voor een bedrijfsuitje. Tijdens een zangworkshop ga je op een andere manier samenwerken dan je gewend bent.

Als je als koor zingt merk je dat het groepsgeluid op een gegeven moment één is, er zijn geen individuele stemmen meer. Doe je een improvisatieworkshop(circlesound)) dan merk je dat je door samenwerking pas een lied krijgt als veel verschillende geluiden repeterend door elkaar worden gemaakt. Daarbij zorgt het altijd voor veel lol!

Welke zangworkshops?

Circlesound
Laat je meeslepen door klank en ritme.
We beginnen met lijf en klankoefeningen. Daarna gaan we vocaal stoeien, we vormen een band met ruimte voor variaties en solo’s. Je gebruikt je stem als instrument en elk geluid dat je daar mee maakt kan muziek zijn.
Prijs: €25
Duur: 2 1/2 uur
Personen: 6-15
Meer weten?

Soul- en Gospel
Let your light shine!
Leer in 1 middag één of meerdere gospel- en/of soulnummers zingen. Voorbeelden zijn Lean on me, It’s allright, Mary, don’t you weep, This little light of mine, Happy day. We beginnen met een opwarming voor lijf en stem en gaan daarna met behulp van een pianist de nummers instuderen.
Prijs: € 39,00
Duur: 2 1/2 uur
Personen: 6-18
Meer weten?

Franse Chansons
C’est fabuleux!
Onder begeleiding van een accordeonist gaan we 3 Franse kleinoden zingen. Meerstemmig of unisono, wat past bij het niveau van de groep.
Prijs per persoon: €39
Duur: 2 1/2 uur
Personen: 6-15
Meer weten?
Ik hoop dat er iets voor jullie bij zit. Neem anders een kijkje op de site, daar staan nog veel meer leuke workshops.

Warme groet,
Brechtje

2 thoughts on “Nieuwsbrief 12-5-2016

    1. Hallo Hans, je kunt je zeker opgeven, Guillermo heeft al een tijd geen workshop meer gegeven maar dat gaat hij zeker dit jaar doen. De nieuwsbrief gaat over de maandelijkse circlesongsessies, je krijgt maandelijks een nieuwsbrief. Je kunt je altijd uitschrijven. Warme groet, Brechtje Verboven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.