Laat je roeren en ontroeren door zang en klank

roodborstje

Weet je al wat je zoekt klik dan hieronder. Of wil je eerst nog wat meer weten over Koningin van Brabant scroll dan naar beneden.
Stemvorkensessie/ fonoferese/ toon-punctuur
-Zangcursus Geef je adem de ruimte
Optreden duo accordeon en zang
-Workshops Circlesong, Gospel of Franse Chansons
Gospel- en soulkoor Higher Ground
-Individuele zangcoaching ga naar de contactpagina
-Scrol helemaal naar beneden voor reviews.

De naam Koningin van Brabant komt van de Bossche dichter Hans Vlek(1947-2016). Hij groette mijn moeder altijd uitbundig en toen zij een dichtbundel van hem kocht schreef hij daarin: ‘Voor de Koningin van Brabant’.

Koningin van Brabant staat voor de koningin die je van binnen bent. Trots op jezelf. Vol kracht en zelfvertrouwen. Brabant, het bourgondische, staat voor mij voor goed voor jezelf zorgen, van binnen en van buiten.

Bij Koningin van Brabant kun je workshops en coaching volgen op het gebied van stem en zang. Ook kun je je ontspannen met een stemvorkensessie. Of kiezen voor een optreden. Je wordt meegenomen door de passie voor mijn vak en gaat met een mooie beleving naar huis. Aandacht voor het hele lichaam vind ik belangrijk, daarom gebruik ik behalve zangtechnieken ook elementen uit Yoga, Meditatie, Sjamanisme en Tai chi en neem ik de tijd om te gronden en te luisteren zodat je gaat zingen met je hele lichaam. Ook gebruik ik edelstenen, stemvorken en klankschalen. Geluid is helend en is goed voor je lichaam en geest, je eigen stem is de grootste heelmeester!
Bij de stemvorkensessie maak je niet zelf de klank maar laat ik de stemvorken klinken op jouw lichaam zodat je in de ontspanning komt.


Wil je met jouw koor eens circlesong of gospel zingen? Neem contact op voor de prijs van een gastles.

Je kunt een workshop voor een groep bestellen op een gewenste datum. De workshops worden gehouden op een locatie naar keuze(dat kan ook ergens in Nederland, Belgie of Duitsland zijn binnen 100 km). Ook kan het buiten, ik weet mooie plekjes in Den Bosch waar weinig mensen lopen.

De zangcoaching en stemvorksessies kunnen bij jou thuis of op locatie. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Reviews

Anka(soul- en gospelworkshop): Ik heb een prachtige middag gehad ter ere van mijn 50e verjaardag. Jouw kundige en rustige stijl van leidinggeven sprak mij aan. Je kunt een heel fijne en mooie sfeer creëren, waardoor het zingen nog meer tot ontspanning leidt.

Kijk hier voor meer Reviews
of stuur zelf je review.

Boris en Mara(zangles):
Bedankt voor de leuke en bijzondere zangles. We hebben ervan genoten en veel van geleerd. Dankzij jou is Mara veel minder bang om te zingen en Boris heeft zijn stem beter leren kennen en begrijpen. We wensen je veel geluk in de toekomst en vele zangavonturen.

Virginie(gospelworkshop): Wat een energie gaf deze workshop! Betrokken, warm en professioneel. Heerlijk! Dankjewel!

Ruud(gospelworkshop): Zojuist gospel-zangles gehad van Brechtje. Voor mij een geheel nieuwe ervaring.  Brechtje had de oefeningen goed voorbereid en de liederen waren zorgvuldig gekozen. De meeste liederen kende ik gelukkig al en dat maakte het meezingen een stuk makkelijker. Brechtje besteedde veel aandacht aan ademhaling, houding en beweging en bij elke deelnemer hield zij dit ook goed in de gaten. Ik kan deze training dan ook zeker aanbevelen.

Sandra(circlesongworkshop): Tijdens onze teamdag van VMBO het Hooghuis een hele leuke circlesong sessie gehad met Brechtje. Daar was wel enige moed en durf voor nodig van sommigen onder ons! Mooi is het als je ziet wat het met een ieder doet. We werden beloond met een mooi Afrikaans lied waarin we mochten improviseren. Dank je wel Brechtje voor je inspiratie!

Petra(circlesongsessie): Ik vond het leuk om de circlesong te ervaren en heb genoten van jouw energie en expertise.