Laat je ontroeren door zang en kom in beweging.

Scrol naar beneden voor de reviews. This page in English.

De naam Koningin van Brabant komt van de Bossche dichter Hans Vlek (1947-2016). Hij gaf deze naam aan mijn moeder. Ze kenden elkaar al een tijdje en hij groette haar altijd uitbundig. Toen zij een dichtbundel kocht van hem schreef hij daarin: ‘Voor de Koningin van Brabant’.

Koningin van Brabant is Brechtje Verboven. De naam staat voor mij voor de koning(in) die je van binnen bent. Trots op jezelf. Vol kracht en zelfvertrouwen. Brabant, het bourgondische, staat voor mij voor goed voor jezelf zorgen, van binnen en van buiten.

Bij Koningin van Brabant kun je workshops volgen op het gebied van stem en zang. Je wordt meegenomen door de passie voor mijn vak en gaat met een mooie beleving naar huis. Aandacht voor het hele lichaam vind ik belangrijk, daarom gebruik ik behalve zangtechnieken ook elementen uit Yoga, Meditatie, Sjamanisme en Tai chi en neem ik de tijd om te gronden en te luisteren zodat je gaat zingen met je hele lichaam.

Kijk ook op deze site voor soul- en gospelkoor Higher ground.

De laatste tijd heb ik steeds meer aanvragen van bedrijven die een workshop circlesong of gospel willen. Je kunt me boeken voor een kwartier tot 2 uur, van 4 deelnemers tot een heel stadion. Neem contact op als je interesse hebt.

Kijk bij workshops naar wat er zoal aangeboden wordt.
Wil je met jouw koor eens circlesong of gospel zingen? Neem contact op voor de prijs van een gastles.

Je kunt een workshop voor een groep bestellen op een gewenste datum. De workshops worden gehouden op een locatie naar keuze(in Den Bosch en omgeving heb ik suggesties) of bij kleine groepen (tot 8 personen) kan dat ook in de Jan Sluytersstraat in Den Bosch of buiten bij de Oosterplas. De repetities van het koor zijn in de kerk in de Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch.

Reviews

Anka(soul- en gospelworkshop): Ik heb een prachtige middag gehad ter ere van mijn 50e verjaardag. Jouw kundige en rustige stijl van leidinggeven sprak mij aan. Je kunt een heel fijne en mooie sfeer creëren, waardoor het zingen nog meer tot ontspanning leidt.

Kijk hier voor meer Reviews
of vul zelf je review in.

Sandra(circlesongworkshop): Tijdens onze teamdag van VMBO het Hooghuis een hele leuke circlesong sessie gehad met Brechtje. Daar was wel enige moed en durf voor nodig van sommigen onder ons! Mooi is het als je ziet wat het met een ieder doet. We werden beloond met een mooi Afrikaans lied waarin we mochten improviseren. Dank je wel Brechtje voor je inspiratie!

Petra(circlesongsessie): Ik vond het leuk om de circlesong te ervaren en heb genoten van jouw energie en expertise.