Bossche Bol Lol

Zingen en een Sjekulade Bol maken, een goeie combinatie!

De Guapa’s van ChocoLoca

Wordt gelukkig bij Choco Loca met lekkere gekke uitjes in Den Bosch. De prijzen zijn inclusief BTW, onbeperkt koffie, liefdesthee, Bossche Borrel, frisdrank en gezelligheid.

Bij elk uitje word je opgehaald door Tante Annie of één van haar Guapa’s. Na de intro loop je samen van Zoete Lieve Gerritje naar Choco Loca, terwijl ze over de top over de stad ‘s-Hertogenbosch vertelt. Daar aangekomen maak je een heerlijke Bossche bol die je mag verorberen of mee naar huis mag nemen. Dan ga je zingen met Koningin van Brabant. Je kunt kiezen uit 2 workshops:

Circlesong:

We beginnen met lijf- en klankoefeningen, daarna gaan we vocaal stoeien. We vormen een band met geluiden en ritmes. Elk geluid dat je met je stem maakt is muziek als je het herhaalt.
Dat wordt dan een supergave KrOnKeLsOnG en voordat je het weet staan we met z’n allen te swingen!
Meer informatie

Gospel:

‘s-Hertogenbosch is de stad van de Sint Jan en Maria.  Je komt hier snel in hogere sferen met jouw vrienden of collega’s . De Koningin van Brabant zorgt voor  een verbindend groepsgevoel. En de halleluja ah ah  stemming komt er lekker in!

Tijdens de wandeling  nemen we eerst een kijkje bij het Maria beeld in de Sint Jan om in de stemming te komen. Aangekomen bij Choco Loca is het de hoogste tijd om samen ons eigenste lekkerste Bossche Bolletje te maken! Van de chocola zijn we al een beetje in hogere sferen geraakt dus moet het niet moeilijk zijn om met volle overtuiging gospel te gaan zingen. We zingen o.a Mary don’t you weep, bekend van Aretha Franklin. En It’s me o Lord zingen we om onszelf te eren, want als je van jezelf houdt komt de liefde vanzelf naar anderen <3 Luister hier naar een opname van een workshop in de kapel van de Paap.
Meer informatie

Choco Loca zorgt voor een geschikte locatie voor de groep.

Tijdsduur:                     
Bossche Bol Lol                            2 uur 
Circlesong/gospel uitje                1 uur
 

Kosten:                                           € 52,00 p.p.

Optioneel pianist bij Gospel       €10,-pp extra