Zangles

Ik geef zang- en ademcoaching in La Gane, Altillac(en omgeving), Corrèze, Frankrijk. Specialisatie: Wereldmuziek, Soul en Gospel.

Momenteel woon ik meer in Frankrijk dan in Nederland. Als je wekelijks of tweewekelijks lessen wil in Den Bosch kan dat helaas niet maar met een incidentele les kan je ook veel bereiken.

Vooral klankgeorienteerd zingen(leren zingen door te luisteren wat er gebeurt in de ruimte en niet wat er gebeurt met jou) bracht mij zoveel dat ik daar veel mee werk en daar heb ik ook mijn eigen manier van lesgeven in gevonden. Als je les hebt bij mij merk je behalve dat je gemakkelijker gaat zingen ook dat je houding verbetert, je beter kan ademen en dat je hoofd leger word. En nog belangrijker: dat je minder schroom/aarzeling krijgt om te zingen!

Tijdens de zangles werken we aan stemvorming, ritme en interpretatie. We kijken naar techniek als het nodig is, maar ook naar het gevoel en de passie in een lied. Ook werk ik met elementen uit het Sjamanisme, edelstenen en Tai Chi. Het opwarmen van de stemspieren doen we met klankgeoriënteerd zingen.

Ik heb ervaring in allerlei soorten wereldmuziek, Spaans, Frans, Balkan, Surinaams, Antilliaans, Zuid-Amerikaans, American Indian en ook in Soul, Gospel en Jazz.

De kosten zijn €42,- per uur, half uur(starttarief 25 euro) of drie kwartier is ook mogelijk.

Geef je op voor een proefles van drie kwartier, mail naar hofhouding@koninginvanbrabant.nl of bel/sms/signal/telegram naar 00316-26062256 voor een afspraak. Een proefles kost 20 euro. Frans telefoonnummer: 00336-