Reviews

Wat vinden anderen van Koningin van Brabant?

Ben je heel enthousiast dan zou ik het graag weten! Schrijf zelf een review door een mail te sturen aan koninginvanbrabant@gmail.com of sms/whatsapp naar Brechtje: 0626062256
Ook als je verbeterpunten hebt kan ik daar wat mee.

Virginie(gospelworkshop): Wat een energie gaf deze workshop! Betrokken, warm en professioneel. Heerlijk! Dankjewel!

Ruud(gospelworkshop): Zojuist gospel-zangles gehad van Brechtje. Voor mij een geheel nieuwe ervaring.  Brechtje had de oefeningen goed voorbereid en de liederen waren zorgvuldig gekozen. De meeste liederen kende ik gelukkig al en dat maakte het meezingen een stuk makkelijker. Brechtje besteedde veel aandacht aan ademhaling, houding en beweging en bij elke deelnemer hield zij dit ook goed in de gaten. Ik kan deze training dan ook zeker aanbevelen.

Boris en Mara(zangles):
Bedankt voor de leuke en bijzondere zangles. We hebben ervan genoten en veel van geleerd. Dankzij jou is Mara veel minder bang om te zingen en Boris heeft zijn stem beter leren kennen en begrijpen. We wensen je veel geluk in de toekomst en vele zangavonturen.

Yvonne en Annelies(Gospelworkshop):
Energieke enerverende workshop. Goede opbouw, je geeft veel vertrouwen, dat haalt de groep meteen uit de angst voor zingen!
Erg genoten. Dank je wel. Groetjes, Yvonne en Annelies

Reinou(Circlesongworkshop en Gospelworkshop):
Meerdere keren heb ik deelgenomen aan de circlesong workshops van Brechtje, iedere keer weer genieten! Ook heb ik samen met Brechtje op basisschool Merlijn een presentatie: “Oorsprong van de popmuziek” gegeven. Brechtje gaf daarna een aantal gospelworkshops in de klassen. Het was prettig om met Brechtje samen te werken en de kinderen hebben geleerd en genoten van de gospelworkshops.

Nanny(Gospelworkshop):
Super begin van de dag. Wordt er blij van. Dank je wel! Nanny

Marjolijn(workshop Franse Chansons):
In een huiselijke omgeving hebben we Franse chansons gezongen.
Onder gemoedelijke begeleiding van Brechtje en accordeon ontstond een gezellige sfeer. Leuk om met een stel zangliefhebbers te doen.
Groeten Marjolijn uit Den Haag

Anka(soul- en gospelworkshop):
Ik heb een prachtige middag gehad ter ere van mijn 50e verjaardag. Jouw kundige en rustige stijl van leidinggeven sprak mij aan. Je kunt een heel fijne en mooie sfeer creëren, waardoor het zingen nog meer tot ontspanning leidt.


Sandra(circlesongworkshop):
Tijdens onze teamdag van VMBO het Hooghuis een hele leuke circlesong sessie gehad met Brechtje. Daar was wel enige moed en durf voor nodig van sommigen onder ons! Mooi is het als je ziet wat het met een ieder doet. We werden beloond met een mooi Afrikaans lied waarin we mochten improviseren. Dank je wel Brechtje voor je inspiratie!


Petra(circlesongsessie): 
Ik vond het leuk om de circlesong te ervaren en heb genoten van jouw energie en expertise.


Bianca Tangande(circlesongsessie):
Het is telkens een bijzondere ervaring. Ik heb geen zin om er naar toe te fietsen in de avond..ben zenuwachtig als ik eenmaal de ingang heb gevonden..ik weet mij geen houding wanneer we eerst kennismaken bij een kopje thee…. en dan…voel ik me veilig door de zachte stem van Brechtje en haar subtiele manier van benaderen. Ik durf me over te geven aan het moment, heb moed om me te bewegen en voorzichtig maak ik stemgeluid..bijzonder telkens weer om gedragen te worden in het samen melodieën en ritmes ontdekken en tot een geheel te zingen. Zo verrassend elke keer een ander geluid afhankelijk van de groep samenstelling.

Karien(Circlesong met gedichten):
Super gaaf
Kronkelsong
Chocolaatje
BosscheBol
Spinselhoofd
Klankenspel
Dank jullie wel

Supergoed gedaan
Brechtje, je was een prima begeleider.


Liesbeth(workshop circlesong met gedichten):
‘Wat vond ik van de workshop: ik vond het goed, de sfeer was gemoedelijk, ieder zijn ding en toch samen. Hartelijk dank voor de middag en de ervaring! Hartelijke groet, Liesbeth’


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.